Collectie fall – winter 2018/2019: White Heat

Herken je dit?

Iets.. iemand…Dan is het tijden weg, om opeens weer je gedachtenstroom te beheersen.. Zoiets heb ik al jaren met de schrijfster Anais Nin. Nooit iets van haar werk gelezen, nooit een film over haar gezien. Het enige wat ik over haar wist was de titel van 1 van haar biografieen: Gemaskerd ontmaskerd.

Dat was toen voldoende om me door haar persoonlijkheid te laten bedwelmen.

white-heat-6
white-heat-5

De Fall collectie 2018 White Heat is nu te bestellen!
Bekijk de collectie lips, skin en eyes.

productafbeeldingen-lipsticks-3

Waarom?

Welke connectie ligt er tussen kundaliniyoga, de eerste belangrijke vrouwelijke pornoschrijfster uit de 20ste eeuw en Zensual makeup..

Onlangs deed ik in een opwelling wat research. Toch eens onderzoeken waarom deze vrouw bleef trekken. Tot mijn verbazing had zij het in de jaren 30 al over White Heat. Geen uitdrukking die dagelijks bij de koffie langskomt. Waarom is dit zo bijzonder?

Kundaliniyoga is de yoga van bewustwording. Ik zeg altijd dat Kundaliniyoga het mechanisme is dat jou doet besluiten je kastjes open te maken, het licht erin aan te knippen om goed te kunnen zien wat er allemaal in ligt, opgeruimd moet worden, nog wel van nut is en wat niet.

Simpel. En daarvoor maken we gebruik van een techniek, een wrijving tussen inademing en uitademing tegelijk met specifieke beweging van het lichaam en een bepaalde mindset.

White heat. Dat is hoe dit heet. Er ontstaat White heat in het lichaam wat jou in beweging brengt naar je intuitie te leren leven.

Anais Nin.

Wat haar keuzes ooit waren, of ze goed zijn of slecht.. Ze leerde ons vrouwen alles over keuzes, over passie, naar je hart leven.

Ze stapte uit de moraal van het verhaal, om volledig het hart te openen, het leven volledig te omarmen in alle facetten. De maskers te laten vallen.

Zensualmakeup is ontworpen om foute aannames over jouzelf: ik kan niet beter, kan niet mooier, kan niet meer verzorgen, kan geen mooiere huid, kan geen stralende ogen, kan geen meer uitstraling etc etc heel eenvoudig te ontkrachten.

Zensualmakeup is onderdeel van White heat, het moment waar jij voor jouzelf kiest en jeze;f richting geeft naar het leven waar jij voor geboren bent.

De Fall collectie 2018 White Heat is nu te bestellen!
Bekijk de collectie lips, skin en eyes.

white-heat-6
productafbeeldingen-white-heat