True Nature….

Buitenmens?…

Als kind was ik gezegend met een megatuin, maar je kreeg me er met geen kanon ingeschoten. We hadden een geweldige speeltuin. Samen met mijn barbies mocht ik er graag naar kijken vanachter het cosy huiskamerraam.

Onze schommel herinner ik me nog wel, door zus die hem fullspeed in mijn achterhoofd boorde, meer ook niet.

schommel

Lipstick Simrit

stiletto

Ik ben, denk ik, eerder een zeemens. Alhoewel.. mijn zwemtechnieken reiken niet verder dan zinkslag en dat romantische strandgewandel heb ik nooit begrepen. Mijn hakken zakken zo diep weg..wat een geploeter..

En by the way kleden strandvakanties me kompleet verlept af op mijn selfies: coupe Stro en waterogen.

Een bergenmens valt sowieso af, want alles hoger dan mijn 10cm stiletto’s maakt me panisch.

Je hebt het vast al gesnapt: een greep uit mijn ever tetterende brein, gedachtes die nergens op slaan. Overtuigingen ooit ergens opgelopen en aan me blijven kleven als een genant snotje..

Herken je het? Binnenmens, buitenmens, ochtendmens, zeemens, bosmens…blablabla..tettertetter…, je zou jezelf haast gaan geloven…

Maar let op..eens de moederstem in je mind dempt, de hokjes wegvallen.. lokt de natuur om met handen diep in de aarde te wroeten, blootsvoets in het gras en vogelpoep te trancen en met lauw zeewater het zand vantussen de bilnaad weg te spoelen ..

aarde

Lipgloss Nectar

onderdeel-der-natuur-2

Lipstick Joti

We bejubelen ecstatisch de eerste narcis en briesen als driftige stieren de lentelucht diep in de longen.

Ja hoor, ik geniet vreselijk van yoga in het park of de duinen, uiteraard voorzien van de noodzakelijke attributen ter voorkoming van ongewenst natuurgeweld zoals muggenspray en hoge zonbeschermingsfactor. En net zo goed als dat ik me wijs kan maken geen natuurmens te zijn, geloven we dat synthetische makeupjes prima voor ons werken.

Misschien dat ik nog niet per direct ga modderworstelen maar ik duik pertinent enkel en alleen nog met mijn gezicht in aardse mineralen.

Het voelt eigen, als mijn tweede natuur. Dat zijn ze ook.

Uiteindelijk zijn we een onderdeel der natuur: taai, trots, uniek. En zo zijn ook de mineralen van Zensual make-up. Bescherming van, tegen en met de natuur. Veilig vanachter het raam of er vol in.

De ultieme Dualiteit des levens. Our true nature..

amber

Lipstick Simrit


Meer informatie via:
info@zensualmakeup.com
facebook.com/skinzenmakeup
instagram.com/zensualcaroline